Se advierte al usuario del uso de cookies propias y de terceros de personalización y de análisis al navegar por esta página web para mejorar nuestros servicios y recopilar información estrictamente estadística de la navegación en nuestro sitio web. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar su configuración u obtener más información.

cerrar

25.000 persones han visitat ja l’exposició de Sorolla en el Museu de Belles Arts de Sevilla

Des del dia de la inauguració, el 24 d’abril, l’exposició Sorolla. Visió d’Espanya ha rebut ja més de 25.000 visites en el Museu de Belles Arts de Sevilla. Mª Dolores Roldán, una veïna de Sevilla, ha visitat este matí la mostra en companyia del seu marit i cap a les 12:30 hores s’ha sorprés en conèixer que era la visitant vint-i-cinc mil.

Mª Dolores, ovacionada per la resta de persones que esperaven en la cua i enrogida per la situació, ha recollit de mans d’un representant de la Fundació Bancaixa a Sevilla el catàleg de l’exposició com a obsequi del seu pas per la mostra.

L’exposició, d’entrada lliure i gratuïta, pot veure’s fins al 29 de juny en horari de dimarts a dissabte de 9:00 a 21:00 hores (última entrada a les 20:00 hores) i els diumenges i festius de 9:00 a 15:00 hores (última entrada a les 14:00 hores). Els dilluns el museu roman tancat.

El pressupost de l’Obra Social de Bancaixa per a 2008 supera els 85 milions d’euros, la xifra més alta destinada en la història per l’entitat financera, i suposa un 13,8% més en relació al pressupost de l’any anterior. Esta quantitat es distribuirà en tres línies d’acció fonamentals: Joves, Cultura i Desenvolupament Social.

Mapa web | Política de cookies

© Bancaja, 2006 - 2012. Todos los derechos reservados.