Se advierte al usuario del uso de cookies propias y de terceros de personalización y de análisis al navegar por esta página web para mejorar nuestros servicios y recopilar información estrictamente estadística de la navegación en nuestro sitio web. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar su configuración u obtener más información.

cerrar

Bancaixa amplia l’horari de visites de “Sorolla. Visió d’Espanya” per facilitar l’entrada al nombre més gran de persones possible

Bancaixa ha ampliat l’horari de visita de l’exposició Sorolla. Visió d’Espanya, exposada al Centre d’Art Contemporani de Màlaga, a fi de facilitar l’entrada al nombre més gran de persones possible.

A la vista de la gran afluència de visitants des de la inauguració de la mostra, sobretot a última hora del dia, s’ha decidit ampliar una hora l’horari de visita de l’exposició, que romandrà oberta des de les 10:00 hores fins a les 23:00 hores, ininterrompudament (última entrada a les 22:00 hores). Els dilluns, el CAC estarà tancat.

L’interés per la mostra Sorolla. Visió d’Espanya no decreix, ja que, només en dues setmanes al Centre d’Art Contemporani de Màlaga, ha estat visitada per més de 23.000 persones.

La mostra estarà a Màlaga fins al pròxim 21 de setembre. Fins eixa data els visitants podran gaudir dels catorze llenços que la Hispanic Society de Nova York va encarregar al pintor valencià.

El pressupost de l’Obra Social de Bancaixa per a 2008 supera els 85 milions d’euros, la xifra més alta destinada en la història per l’entitat financera, i suposa un 13,8% més en relació al pressupost de l’any anterior.

Mapa web | Política de cookies

© Bancaja, 2006 - 2012. Todos los derechos reservados.