Se advierte al usuario del uso de cookies propias y de terceros de personalización y de análisis al navegar por esta página web para mejorar nuestros servicios y recopilar información estrictamente estadística de la navegación en nuestro sitio web. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar su configuración u obtener más información.

cerrar

Bancaixa concedeix ajudes per a projectes socio-assistencials a Balears i Canàries

Huit associacions de Balears i Canàries guanyadores del “Concurs d’Ajudes a Associacions d’Interés Públic i Social 2007” de Bancaixa han rebut el seu premi per a la posada en marxa dels treballs presentats.

L’Entitat, que ha repartit un milió d’euros entre 242 associacions de tot Espanya, valorà els projectes de l’Asociación de Padres de Niños con Cáncer, de Baleares (Palma de Mallorca), la Diócesis de Ibiza, la Plataforma Socio-sanitaria de las Pitiusas (Eivissa), l’Associació Balear d’Esclerosi Múltiple (Palma), la Federación de Asociaciones de Personas Sordas de las Islas Canarias, la Asociación de Familiares de Enfermos de Alzheimer y otras demencias, de Lanzarote (Arrecife), la Asociación Adepsi (Las Palmas de Gran Canaria), i Cáritas Diocesana de Tenerife.

Les dotacions s’han distribuït en distintes àrees de treball: persones amb discapacitat física, psíquica i sensorial, drogodependències, joventut, menors i família, marginació, minories ètniques, dona, persones majors i accions de conservació del patrimoni cultural.

En la present edició del concurs, en la qual s’ha incrementat el nombre d’associacions premiades i la dotació del premi, hagué d’ampliar-se el termini de presentació de sol·licituds per la gran demanda de la convocatòria.

El jurat encarregat de decidir els projectes premiats ha estat compost per tècnics de servicis centrals, representants dels mitjans de comunicació, catedràtics d’universitat i membres de la Comissió Permanent de la Fundació Bancaixa. En la selecció dels treballs s’ha valorat especialment la utilitat social, la qualitat, l’oportunitat, l’adequació a les demandes socials i la innovació de les accions a desenvolupar.

Enguany, Bancaixa destinarà a la seua Obra Social un total de 74,7 milions d’euros, el que suposa un increment superior al 25%, que la converteix en la tercera caixa d’estalvis d’Espanya per fons destinats i en la de major creixement percentual d’este pressupost en el present any.

A continuació, s’adjunta el llistat de les associacions premiades a Balears i Canàries, i els projectes presentats:

ASSOCIACIÓ

PROJECTE

ASPANOB – Asociación de padres de niños con cáncer de Baleares.

Programa d’ajudes a famílies desplaçades amb un fill o filla malalt de càncer.

Diócesis de Ibiza.

Restauració del retaule de la Capella de Sant Josep de la Santa Església Catedral d’Eivissa.

PSP – Plataforma socio-sanitaria de las Pitiusas (Ibiza).

Ajuda psicològica per als usuaris de la plataforma i per als seus familiars.

ABDEM – Associació Balear d’Escleròsi múltiple (La Palma).

Programa de prevenció i rehabilitació de les capacitats cognitives.

Cáritas diocesana de Tenerife.

Noves Llars “Don Miguel Pérez Álvarez”.

FASICAN – Federación de Asociaciones de personas sordas de las Islas Canarias.

Servicio canari d’intermediació laboral per a persones sordes “Silpes”.

AFA LANZAROTE – Asociación de familiares de Alzheimer y otras demencias (Arrecife).

Atenció social d’AFA Lanzarote.

Asociación Adepsi (Las Palmas de Gran Canaria).

Programa de salut per a persones adultes amb discapacitat intel·lectual.

Mapa web | Política de cookies

© Bancaja, 2006 - 2012. Todos los derechos reservados.