Se advierte al usuario del uso de cookies propias y de terceros de personalización y de análisis al navegar por esta página web para mejorar nuestros servicios y recopilar información estrictamente estadística de la navegación en nuestro sitio web. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar su configuración u obtener más información.

cerrar

Bancaixa destina 50.000 euros a la Universitat de Salamanca per a beques de mobilitat internacional

Bancaixa aportarà 50.000 euros a la Universitat de Salamanca per al desenvolupament del programa Beques Internacionals Bancaixa, dirigides a afavorir l’estada dels estudiants universitaris en campus estrangers durant el curs 2009-2010.

Aquestes beques pretenen incentivar els joves universitaris perquè continuen els seus estudis a les universitats estrangeres amb les quals la Universitat de Salamanca manté conveni a Amèrica, Corea, el Japó, Austràlia i diferents països europeus.

Aquesta és la quarta convocatòria de les Beques Internacionals Bancaixa a la Universitat de Salamanca. Des de la primera edició, l’any 2006, prop de 130 alumnes han sigut beneficiaris de les BIB.

Bancaixa, a través de la seua Obra Social, llança anualment centenars de beques per a joves estudiants. L’objectiu de l’entitat és que els universitaris puguen viatjar a l’estranger i continuar allí els seus estudis. El 2008 el programa Beques Internacionals Bancaixa, BIB, es va desenvolupar en 50 universitats de tot el país amb un pressupost de 3,4 milions d’euros.

Impuls als joves emprenedors

La Universitat de Salamanca i Bancaixa també tenen un acord per a fomentar l’esperit i la vocació empresarial i oferir suport a les iniciatives emprenedores a través de la Càtedra Bancaixa Joves Emprenedors, creada l’any passat.

Des de la Càtedra s’organitzen seminaris, cicles, conferències o classes magistrals; i s’impulsa l’aprofundiment en els temes objecte d’estudi de la Càtedra a través de la publicació de monografies, el desenvolupament de programes d’investigació relacionats amb la creació d’empreses i la col·laboració en projectes semblants amb altres universitats amb les quals Bancaixa mantinga convenis.

L’objectiu de l’entitat és arribar a crear una xarxa de càtedres en conveni amb diferents universitats per tota la geografia espanyola i posar així al servici dels universitaris les eines necessàries per a incrementar la seua preparació i facilitar la seua incorporació al món laboral. Actualment hi ha 32 Càtedres Bancaixa per a Joves Emprenedors funcionant en conveni amb altres universitats.

Mapa web | Política de cookies

© Bancaja, 2006 - 2012. Todos los derechos reservados.