Se advierte al usuario del uso de cookies propias y de terceros de personalización y de análisis al navegar por esta página web para mejorar nuestros servicios y recopilar información estrictamente estadística de la navegación en nuestro sitio web. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar su configuración u obtener más información.

cerrar

Bancaixa obri 24 hores la seua biblioteca d’Alacant

A fi d’atendre la demanda dels estudiants universitaris en l’època d’exàmens, Bancaixa amplia un any més l’horari de la seua biblioteca d’Alacant. A partir de hui, 21 de maig, estarà oberta les 24 hores del dia. El nou horari es mantindrà fins al pròxim 6 de juliol a les 21’00 hores.

L’ampliació de l’horari de la biblioteca va començar a realitzar-se el 2005 i, després de la bona acceptació dels estudiants, l’entitat va decidir continuar facilitant les seues instal·lacions 24 hores cada vegada que s’acosta un període d’exàmens. Esta iniciativa d’ampliació de l’horari de la biblioteca es realitza també al gener i setembre, coincidint amb les altres dos èpoques d’estudi intensiu.

La Fundació Bancaixa compleix així una de les directrius marcades en el seu pla estratègic, on una de les línies d’actuació prioritàries és la dedicada a Joves i, dins d’esta, el programa específic de Formació.

Actualment, la biblioteca de Bancaixa a Alacant compta amb un total de 89 places, que són molt utilitzades pels estudiants. En este sentit, cal assenyalar, que el 2006, 31.425 persones van usar la biblioteca d’Alacant. El 13% de les assistències van tindre lloc precisament en els períodes en què la biblioteca obri les 24 hores. Gener i febrer van ser els mesos que major afluència d’estudiants va rebre la biblioteca d’Alacant.

Mapa web | Política de cookies

© Bancaja, 2006 - 2012. Todos los derechos reservados.