Se advierte al usuario del uso de cookies propias y de terceros de personalización y de análisis al navegar por esta página web para mejorar nuestros servicios y recopilar información estrictamente estadística de la navegación en nuestro sitio web. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar su configuración u obtener más información.

cerrar

Bancaixa presenta, a Pontevedra, el concert “Retaule de Nadal”

El concert nadalenc de Bancaixa, Retaule de Nadal, arriba per primera vegada a la ciutat de Pontevedra i ho fa de la mà de la Coral Ars Nova.

El concert tindrà lloc a les 20:00 hores de demà al Casino de Pontevedra. El repertori de l’audició comparteix l’esperit nadalenc propi d’estes dates. El recital reuneix villancets i música nadalenca de diferents racons del món com Perú, Bolívia, França, Itàlia, Islàndia, Bèlgica, Alemanya o EUA. En total la Coral Ars Nova interpretarà 16 peces. El concert de Bancaixa terminarà amb l’Adeste Fideles, una de les obres més típiques del nadal.

Bancaixa organitza el Retaule de Nadal des de 1972. Estos concerts han adquirit una gran arrelament i s’han convertit en una iniciativa bandera de l’Obra Social de l’Entitat. El 2002 es va programar per primera vegada fora de la Comunitat Valenciana, i progressivament, l’activitat ha anat estenent-se fins cobrir la pràctica totalitat del territori nacional. El 2008 ciutats com Saragossa, Oviedo, Lleida, Palma, Barcelona o Madrid albergaran el tradicional Concert de Nadal de Bancaixa.

El concert és d’entrada gratuïta, encara que amb aforament limitat a la capacitat de la sala. Els periodistes que ho desitgen estan invitats a assistir.

Mapa web | Política de cookies

© Bancaja, 2006 - 2012. Todos los derechos reservados.