Se advierte al usuario del uso de cookies propias y de terceros de personalización y de análisis al navegar por esta página web para mejorar nuestros servicios y recopilar información estrictamente estadística de la navegación en nuestro sitio web. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar su configuración u obtener más información.

cerrar

El finançament del gasto social a debat en la Fundació Bancaixa d’Alacant

El finançament del gasto social constitueix un repte per a la societat del futur. Bancaixa n’és conscient i per això, demà a partir de les 19.30 hores tindrà lloc a la seu de la Fundació Bancaixa d’Alacant un debat-col·loqui que tractarà en profunditat este tema.

El Catedràtic d’Economia de la Universitat Pompeu Fabra, Guillem López i Casanovas, realitzarà la conferència prèvia al debat en la qual defendrà que és necessària una reorientació dels mecanismes que vetlen per la sostenibilitat financera de les prestacions socials en una societat del benestar com la nostra. Per a López, és imprescindible tindre en compte la perspectiva generacional, de manera que cada generació contribuïsca a la Seguretat Social proporcionalment als beneficis que rebrà en el futur.

La conferència i el posterior debat titulats “El finançament del gasto social: reptes del futur” formen part d’un cicle de tertúlies del Col·legi d’Economistes que acull la Fundació Bancaixa d’Alacant. L’acte, d’entrada lliure, començarà a les 19.30 hores a la seu de Bancaixa de la capital alacantina (Rambla Méndez Núñez, 4).

Mapa web | Política de cookies

© Bancaja, 2006 - 2012. Todos los derechos reservados.