Se advierte al usuario del uso de cookies propias y de terceros de personalización y de análisis al navegar por esta página web para mejorar nuestros servicios y recopilar información estrictamente estadística de la navegación en nuestro sitio web. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar su configuración u obtener más información.

cerrar

Fisabio i la Fundació Bancaixa col•laboren per a impulsar la investigació sanitària a la Comunitat

La Fundació per al Foment de la Investigació Sanitària i Biomèdica de la Comunitat Valenciana (FISABIO) i la Fundació Bancaixa reforçaran la seua col·laboració institucional en el desenvolupament de l’activitat investigadora a través de la renovació del conveni de col·laboració entre les dues entitats que han firmat hui el conseller de Sanitat, Luis Rosado, i el president de Bancaixa, José Luis Olivas, per a llançar la tercera edició de les ajudes ‘Impulsa’, destinades a investigadors de l’Agència Valenciana de Salut.

La Fundació Bancaixa aportarà en aquesta tercera edició de les ajudes 85.500 euros, a través de la concessió de 4 ajudes, per a potenciar l’activitat investigadora dels professionals sanitaris el 2011. Aquesta nova convocatòria de les ajudes ‘Impulsa’ es dirigeix a metges especialistes, d’atenció primària i d’infermeria que, en el moment de la sol·licitud, tinguen un projecte d’investigació actiu i que pertanguen a l’Agència Valenciana de la Salut en els departaments de salut, gestionats directament per Fisabio.

En les dues convocatòries anteriors, una desena de professionals dels departaments de salut d’Elda, Xàtiva-Ontinyent, Requena, La Fe, Arnau de Vilanova i Sagunt es van beneficiar d’aquestes ajudes per a desenvolupar els seus projectes. Entre els destinataris, hi ha hagut representació del col·lectiu d’atenció primària, infermeria i grups d’investigació emergents.

Des que es va posar en marxa, l’Obra Social de Bancaixa ha destinat 325.500 euros a aquesta convocatòria per a la investigació sanitària i biomèdica.

La investigació a la Comunitat

L’aposta de la Generalitat per la investigació sanitària i biomèdica ha suposat una inversió de més de 238,8 milions d’euros des del 2003. Durant 2011, el Consell ha destinat 18 milions d’euros a investigació sanitària i biomèdica. Aquesta inversió és clau per a seguir millorant l’atenció sanitària dels ciutadans i per a posicionar la Comunitat com a referent internacional en investigació.

A més, la Comunitat és la quarta autonomia en producció científica d’excel·lència, ha posat en marxa més de 1.800 assajos clínics des del 2005 i disposa de més de 100 grups d’investigació.

Mapa web | Política de cookies

© Bancaja, 2006 - 2012. Todos los derechos reservados.