Se advierte al usuario del uso de cookies propias y de terceros de personalización y de análisis al navegar por esta página web para mejorar nuestros servicios y recopilar información estrictamente estadística de la navegación en nuestro sitio web. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar su configuración u obtener más información.

cerrar

La Universitat d’Alacant i Bancaixa presenten les jornades “Alacant Olímpica: un projecte educatiu”

Amb l’objectiu de difondre els valors de l’olimpisme entre la població universitària i escolar de la província d’Alacant naixen les jornades “Alacant Olímpica: Un projecte educatiu” organitzat pel Centre d’Estudis Olímpics de la Universitat d’Alacant i Bancaixa.

El projecte “Alacant Olímpica: Un projecte educatiu” naix amb el propòsit de buscar respostes als problemes actuals de falta de valors en els contexts educatius a través de les ferramentes de la inserció social com són els principis del moviment olímpic.

Les jornades, que duraran fins al dijous 14, s’inauguraran el pròxim 11 de desembre a les 15:30 hores al saló d’actes de l’aulari II de la Universitat d’Alacant. En l’acte, estaran presents nombrosos esportistes olímpics de la província d’Alacant com Marta Baldó, campiona olímpica de gimnàstica rítmica.

A través de conferències i taules redones s’investigarà la correlació entre la pràctica esportiva i l’adquisició de valors. Per al dijous dia 14, s’ha preparat una olimpíada escolar en la qual participaran 480 alumnes de primària de diversos col·legis de la província d’Alacant.L’olimpíada, elaborada pel conjunt d’alumnes de tercer de la titulació de Mestre Especialista en Educació Física, es realitzarà a les instal·lacions esportives de la Universitat d’Alacant i consistirà en una representació teatral dels jocs Olímpics antics i un circuit de set esports (futbol, basquetbol, voleibol, judo, handbol, hoquei i atletisme) on els alumnes de primària exerciran activitats de foment del moviment olímpic. Els actes acabaran amb la imposició de medalles a tots els participants per complir el lema olímpic “l’important és participar”.

Mapa web | Política de cookies

© Bancaja, 2006 - 2012. Todos los derechos reservados.