Se advierte al usuario del uso de cookies propias y de terceros de personalización y de análisis al navegar por esta página web para mejorar nuestros servicios y recopilar información estrictamente estadística de la navegación en nuestro sitio web. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar su configuración u obtener más información.

cerrar

Les obres de l’exposició “Sorolla, Visió d’Espanya” són traslladades a Sevilla amb les màximes mesures de seguretat

Ja ha començat el trasllat a Sevilla de les obres de l’exposició Sorolla, Visió d’Espanya, per al que Bancaixa ha pres les màximes mesures de seguretat.

En este sentit, els quadres viatgen sense ser desmuntats dels bastidors en caixes específiques que en garanteixen la seguretat. A més, són transportats en camions equipats amb un modern sistema de control i seguiment per GPS, que permet visualitzar-hi la posició exacta i la velocitat.

Així mateix, durant tot el trajecte els 14 llenços van escortats per la Policia Nacional i la Guàrdia Civil. A l’arribada a Sevilla, seran acompanyats per la Policia Local fins al Museu de Belles Arts. A fi d’ocasionar les mínimes molèsties a la circulació urbana en el recorregut per la ciutat, es tanca, per a la descàrrega de les obres i l’entrada dels camions, el carrer Laureano des de la Plaza de Armas fins a la Plaza del Museo.

El trasllat va començar ahir amb les obres “Andalusia. Entrada de bous” i “Catalunya. El peix”. Hui han eixit els camions que transportaran els quadres de “València. Les Gropes”, “Ayamonte. La pesca de la tonyina”, “Extremadura. El mercat”, “Aragó. La jota”, “Galícia. La romeria”, “Sevilla. El ball” i “Sevilla. Els Natzarens”. Demà abandonaran el Centre Cultural Bancaixa de València la resta d’obres: “Castella. La festa del pa”, “Navarra. El Consell del Roncal”, “Guipúscoa. Les birles”, “Sevilla. Els toreros”, i “Elx. El palmerar”.

Els treballs de desembalatge de les 14 peces es realitzaran a partir de la setmana que ve, ja que les obres han de romandre un temps en la nova ubicació aclimatant-se a les noves condicions de temperatura abans del muntatge per a la inauguració el pròxim 24 d’abril.

Mapa web | Política de cookies

© Bancaja, 2006 - 2012. Todos los derechos reservados.