Se advierte al usuario del uso de cookies propias y de terceros de personalización y de análisis al navegar por esta página web para mejorar nuestros servicios y recopilar información estrictamente estadística de la navegación en nuestro sitio web. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar su configuración u obtener más información.

cerrar

Les obres de Sorolla tornen al Centre Cultural Bancaixa

Les obres de Sorolla han tornat hui al Centre Cultural Bancaixa de València dos anys després de l’exposició que, amb la sèrie de panells regionals Visió d’Espanya, va batre rècord de visites, amb més de 452.000 visitants. Els quadres han arribat amb camió, escortats per la Policia, passades les 8.30 del matí. A continuació, una vintena d’operaris ha iniciat la descàrrega dels llenços del pintor valencià, que durant el dia d’ahir van fer el trajecte entre Madrid i València després d’abandonar el Museo del Prado, on han format part de l’antològica dedicada al pintor valencià.

Durant tota la jornada de hui es prolongaran els treballs de descàrrega per a iniciar demà la tasca de desembalatge de les obres, una vegada transcorregut el termini de 24 hores que necessiten els llenços per a aclimatar-se al nou espai. Aquestes obres formaran part de l’exposició Visió d’Espanya. Sorolla en les col·leccions de la Hispanic Society of Amèrica i de Bancaixa, que s’obrirà al públic el pròxim 1 d’octubre i romandrà al Centre Cultural Bancaixa fins el 10 de gener del 2010, amb obres tant de la Hispanic Society of Amèrica com de Bancaixa. Entre aquestes obres i, juntament amb els panells de Visió d’Espanya i els seus estudis preparatoris, es troben altres títols emblemàtics del pintor com ara Sol de la vesprada, de la Hispanic, o Trista Herència, de la Col·lecció Bancaixa.

Mapa web | Política de cookies

© Bancaja, 2006 - 2012. Todos los derechos reservados.