Se advierte al usuario del uso de cookies propias y de terceros de personalización y de análisis al navegar por esta página web para mejorar nuestros servicios y recopilar información estrictamente estadística de la navegación en nuestro sitio web. Si continúa navegando, consideramos que acepta su uso. Puede cambiar su configuración u obtener más información.

cerrar

Magistrats de dotze països es reuneixen en el curs d’argumentació jurídica que se celebra a Alacant

Bancaixa col·labora en la quarta edició del títol d’Especialista en Argumentació Jurídica, organitzat per l’àrea de Filosofia del Dret de la Universitat d’Alacant. La importància del curs deriva del paper central que l’argumentació ocupa hui en la pràctica jurídica dels Estats democràtics constitucionals.

La conferència inaugural, tindrà lloc dilluns que ve, 21 de maig, a les 10:45 hores, al saló d’actes de la Vila Universitària de Sant Vicent del Raspeig (C/ Vicente Savall Pascual), i serà a càrrec de Sir Neil MacCormick, catedràtic de filosofia del Dret en la Universitat d’Edimburg, exmembre del Parlament Europeu (va formar part de la comissió redactora del projecte de Constitució per a Europa), un dels teòrics del Dret més importants de les últimes dècades i autor de la, probablement, més influent teoria de l’argumentació jurídica. Com en passades edicions, els destinataris són cinquanta professionals del Dret provinents de 12 països de la comunitat iberoamericana (la majoria magistrats), 3 dels quals gaudeixen d’una beca Bancaixa.

Durant els trenta dies que durarà el curs (en la part presencial) s’impartiran 15 mòduls que, en conjunt, ofereixen un panorama complet de la diversitat de perspectives i disciplines des de les quals cal encarar el raonament jurídic.

En total, hi participaran més de 30 professors provinents de la pròpia Universitat d’Alacant i de moltes altres universitats espanyoles i estrangeres.

Mapa web | Política de cookies

© Bancaja, 2006 - 2012. Todos los derechos reservados.